úterý 13. srpna 2019

Sport

Zdravíme všechny naše fanoušky 😊
Je to již více jak měsíc, co jsme Vás naposledy informovali o našich sportovních počinech. Je tedy na čase se opět podívat jak se nám (ne)dařilo na posledních soutěžích.
Olomoucká noční liga se nám během té doby pomalu přehoupla do své druhé poloviny. 6.7 se konalo 2. kolo ONL v Kožušanech-Tážalech, kde si muži zaběhli svůj první 16 s čas a umístili se poprvé v TOP 10 na 9.místě za čas 16,66 s (16,39s). I ženy zde výrazně zabodovaly, když za čas 19,88 s (17,43 s) braly nepopulární, avšak pro nás skvělé 4. místo! 27.7 následovalo 3. kolo ONL s názvem Ludra cup v Drahanovicích. Zde oba naše týmy měly velkou smůlu a neodvezli jsme si žádné body  Muži skončili, po velkých problémech na levém proudu, na 27.místě s časem 22,12 s. Avšak na pravém proudu poprvé sestřelili terč v čase pod 16 s 😊 Ženy po značných problémech na rozdělovači dokončily svůj útok s časem 27,72 s (24,28 s) a obsadily nebodované 20.místo. 3.8 se konalo zatím poslední kolo ONL v Náměšti na Hané, kde oba naše týmy potřebovaly bodovat, abychom se udrželi mezi těmi nejlepšími. A dařilo se jen napůl! Zatímco ženy po problémech na pravém proudu svůj útok nedokončily a žádné body nezískaly, muži si vylepšili své časové i bodové maximum 😊 S časem 16,41 s (15,54 s) se umístili na skvělém 8. místě a bodově se přiblížili TOP 10 v celkovém hodnocení 😊
Dále jsme se 13.7 zúčastnili dvou soutěží. Nejprve se konala soutěž v Bílovicích rámci VCPV. A muži zde měli po roční pauze „Déja vu“  Jelikož přesně po roce, na stejné soutěži, akorát jiný člen týmu udělal stejnou obrovskou chybu na rozdělovači, což znamenalo NP a žádné body do celkového hodnocení. Ženám se zde rovněž příliš nezadařilo a po problémech s přivřeným kohoutem na stroji obsadily s časem 21,74 s (21,10 s) 8.místo. Večer jsme se následně přesunuli na Pohárovou soutěž do Želče. Zde si ženy zaběhly krásný útok s časem 18,98 s a obsadily ještě krásnější 2.místo!! Ovšem u mužů se chyba na rozdělovači z odpoledne přenesla i na večerní soutěž, což znamenalo druhé NP v tomto dni 
Zatím poslední soutěž, které jsme se zúčastnili byla noční soutěž v Nivě v rámci VCPV tuto sobotu 10.8. Bohužel ani jeden tým nezaběhl výsledek, jaký by si představoval. Ženy po problémech na Béčkách svůj útok nedokončily. Muži po problémech na koši a savicích a velkém prostřiku na levém proudu dokončili útok v čase 20 s (16,22 s)
Co nás čeká a nemine!!
Do konce srpna nás čekají ještě 3 soutěže. V sobotu 17.8 se nejprve v odpoledních hodinách zúčastníme Pohárové soutěže v Nové dědině a následně přejíždíme do Měrotína, kde nás čeká pro nás velmi důležitý závod v rámci ONL. 24.8 budeme startovat hned ve vedlejší vesnici u holek v Pěnčíně na soutěži v rámci VCPV 😊 Tak nám držte palce!



muži


ženy